Geen evenementen

Nieuwsbrief

Oktober 2017
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Inloggen

Wegbeschrijving

MET DE WAGEN NAAR TIENEN
Als je met de wagen naar Tienen komt, kan je best gebruik maken ofwel van de parking aan het station, ofwel van de ‘Kazerneparking’ in het centrum. Deze parkings zijn gratis, wat het voordeel biedt dat je er de hele dag kan blijven staan.
Hieronder kan je lezen hoe je de Kazerneparking kan bereiken.
Je komt van de E40
Neem richting Tienen-Centrum. Als je onder de spoorwegbrug door rijdt, zijn er verkeerslichten. Hier sla je LINKS in (Op de hoek is de Helenasluis en ernaast is de Delaize).
Je rijdt het eerste kruispuntje over; bij het tweede rij je naar RECHTS. Dan neem je het wegje links (= Parking Kazerne).
Je komt van richting Sint-Truiden
Je rijdt bergaf tot aan het kruispunt met verkeerslichten. Links van je zie je de Suikerraffinaderij. Hier sla je LINKS af. Bij de tweede lichten neem je RECHTS (je ziet nu links de Delaize liggen).
Je rijdt het eerste kruispuntje over; bij het tweede rij je naar RECHTS. Dan neem je het wegje links (= Parking Kazerne).
Je komt uit de richting Diest
Als je in Tienen aankomt aan de verkeerslichten van de vesten, sla je LINKS in. Je rijdt een heel eind door voorbij 4 verkeerslichten. Bij het 5de licht (= net vóór de spoorwegbrug) sla je RECHTS af (je ziet nu links de Delaize liggen).
Je rijdt het eerste kruispuntje over; bij het tweede rij je naar RECHTS. Dan neem je het wegje links (= Parking Kazerne).
Je komt uit de richting Leuven
Je rijdt Tienen binnen richting Tienen-Centrum, steeds rechtdoor (bocht naar links niet nemen), tot je aan een kruispunt komt. Je neemt de tweede weg RECHTS (= met bomen). Je rijdt de Astridvest af, het kruispunt over, nog rechtdoor en je neemt de 2de straat LINKS (= naar Parking Kruisboog).
Een kleine stukje verder is het wegje links om de Parking op te rijden.
TE VOET NAAR DE GROTE MARKT
Aankomst treinen: tussen 08.49u en 09.10u.
Vertrek treinen: tussen 18.11u en 18.50u.

Vanaf het station: ongeveer 10 minuten.
Je stapt RECHTDOOR de straat naar beneden. Op het kruispunt ga je nog steeds rechtdoor. Aan het Alpha-hotel buigt de straat naar rechts. Je blijft de straat volgen tot op de Grote Markt. De ‘Incognito’ ligt aan je rechterkant (bijna op het einde van de markt.

Van Parking kazerne: ongeveer 4 minuten.
Je wandelt naar de Minderbroedersstraat toe (= de voorkant van de Kazerneparking). Daarvoor ga je onder de inrit van appartementen door (Spar aan je linkerkant). Je gaat naar LINKS, zo kom je op de Grote Markt. De ‘Incognito’ zie je aan je linkerkant (een paar huizen voorbij de Sportwinkel).